Nainen hakee lainaa tietokoneella

Toisinaan voi vastaan tulla tilanteita, joissa tarvitsee lainaa heti käyttöön. Syyt voivat olla moninaiset, ja tällaisia tilanteita voivat aiheuttaa esimerkiksi odottamattomat menot, kiireelliset laskut tai yllättävät taloudelliset hankinnat.

Usein kuitenkin ajatellaan, että jos tarvitsee lainaa heti tilille, valittavana on korkeakorkoinen laina. Tämä ajattelumalli juontaa monen kohdalla ajasta, jolloin nopea laina tilille oli pieni pikavippi, jossa lainan korko oli toisinaan hyvinkin korkea.

Nykyään kuitenkin myös vakuudettomien lainojen korkoja säädellään tarkoin, joka tarkoittaa, ettei edes heti tilille maksettavan lainan korko voi nousta korkokattoa korkeammaksi.

Laina kannattaa kuitenkin nopeankin lainatarpeen vastaan tullessa kilpailuttaa monen eri lainantarjoajan kesken. Lainavertailu hoituu parhaiten VertaaLainaa.fi lainavertailupalvelussa, joka kilpailuttaa lainan jopa muutaman minuutin sisällä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kotimaisen vertailupalvelun avulla et siis pelkästään saa lainaa heti tilille, vaan voit myös lisäksi saada lainaa pienellä korolla nopeasti käyttöösi.

Vertaa eri lainavaihtoehtoa ja valitse sopivin laina

VertaaLainaa.fi palvelu on hyödyllinen niille, jotka haluavat säästää aikaa ja vaivaa lainan kilpailuttamisessa ja lainavertailussa. Palvelun kautta voit helposti tarkastella eri lainantarjoajien ehtoja, korkoja ja muita kuluja.

Useamman pankin ja rahoituslaitoksen kilpailutuksen ansiosta pääsevät näkemään eri tarjoajien tarjoukset jopa saman päivän aikana lainahakemuksen lähettämisestä ja voivat valita niistä itsellesi parhaiten sopivan.

Kilpailutuksessa on mukana lainapalvelut , jotka ovat toimineet lainamarkkinoilla jo pitkään ja noudattavat lakeja ja asetuksia, jotka Suomessa toimiville pankeille ja rahoituslaitoksille on asetettu.

Ota lainavertailussa huomioon lainan korko ja muut kulut

Lainoja vertailtaessa on keskeistä tarkastella useita eri tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä lainoja vertailtaessa. Korko määrittää, kuinka paljon maksat lainasta kaikkiaan laina-aikana. On tärkeää vertailla niin nimelliskorkoa kuin todellista vuosikorkoakin, joka sisältää kaikki lainan kustannukset.

Muista, että lainasumma ja laina-aika vaikuttavat suoraan lainan kuukausieriin ja kokonaiskustannuksiin. Mieti, kuinka paljon todella tarvitset lainaa ja kuinka nopeasti pystyt maksamaan sen takaisin.

VertaaLainaa.fi kautta 1000 – 60 000 euron vakuudettoman lainan kilpailuttaminen on helppoa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus, joka välitetään puolestasi kymmenille eri lainantarjoajille, jotka ovat kilpailutuksessa mukana. Kun olet saanut lainatarjoukset, pääset vertailemaan lainoja ja valitsemaan itsellesi sopivimman lainan. Kun olet hyväksynyt laina ja allekirjoittanut lainasopimuksen, maksetaan laina heti tilille.