Mistä rahaa? 5 tapaa saada rahaa netistä

Mistä rahaa? 5 tapaa saada rahaa netistä

Olitpa opiskelija, työssäkäyvä tai eläkeläinen, mietit luultavasti jatkuvasti mistä saisi rahaa.

Raha ei välttämättä tee onnelliseksi, mutta se mahdollistaa kaikkea.

Tässä artikelissa esittelen 5 todistetusti toimivaa keinoa tienata rahaa kotoa käsin.

1. Luo blogi ja mainosta siellä

Kuka tahansa voi nykyään luoda blogin ja tienata sillä rahaa. Haasteena on kuitenkin erottua joukosta ja saada itselleen suuri yleisö. Koska tavallisissa tapauksissa sinulle maksetaan muutama sentti per klikkaus, tarvitset kymmeniä tuhansia kävijöitä sivustollesi ennen kuin alat tienaamaan merkittäviä summia.

2. Myy osaamistasi Fiverr.com:ssa

Fiverr.com on markkinapaikka jossa voit myydä esim. artikkeleiden kirjoittamista, käännöstöitä, logosuunnitteluja jne. Mieti mitä sinä voisit myydä (onko sinulla jokin taito joista muut voisivat hyötyä), rekisteröidy sen jälkeen palveluun ja listaa työkeikkasi sinne.

3. Perusta verkkokauppa

Ehkä tiedät jonkun aivan mahtavan tuotteen jota myydään ulkomailla mutta ei Suomessa? Voisitko perustaa verkkokaupan ja alkaa tuotteen maahantuojaksi? Verkkokaupan perustaminen vaatii toki alkuun paljon ponnisteluja mutta se voi olla todella tuottoisa pitkässä juoksussa.

4. Tarjoa nettivalmennusta

Ihmiset haluavat kehittyä ja etsivät jatkuvasti tietoa eri aiheista netistä. Voit luoda omat nettisivut ja myydä valmennusta siellä tai rekisteröityä esim. Udemy.com palveluun ja myydä kurssisi siellä (englanniksi).

5. Tee kumppanuusmainontaa

Kumppanuusmainonta tarkoittaa sitä että edustat jonkun muun tuotteita netissä (esim. omilla kotisivuilla, blogissa, Instagramissa tai Youtubessa) ja tienaat komission joka kerta kun joku ostaa sinun kautta jotain. Sinun ei tarvitse kuin ohjata kävijöitä yhteistyökumppanin kauppaan ja toivoa että he tekevät ostoksen.