Rahaa netistä verkkokurssi

149,00 

Tällä verkkokurssilla opit luomaan omat nettisivut ja tienaamaan rahaa niiden kautta. Käytännössä opit mm.

  • Keksimään tuottavan idean/aiheen nettisivuillesi,
  • Luomaan omat nettisivut WordPressillä,
  • Ohjaamaan liikennettä sivustollesi Googlesta,
  • Tienaamaan passiivista tuloa sivustosi kautta.

Maksat ilmoittautumisen heti ja kurssi on sen jälkeen aina saatavilla. Tämä sijoitus maksaa itsensä takaisin jo muutamassa kuukaudessa.

"Olen ollut jäsenenä nyt muutaman viikon ajan ja olen ollut tyytyväinen oppimaani! Valmennus on käytännönläheinen sekä luennot ovat sopivan mittaisia - mutta niihin on pakattu paljon tietoa! Voin suosittella Sampsan oppeja kaikille ketkä ovat kiinnostuneita tekemään bisnestä omilla kotisivuilla tai blogilla!"

— Jaakko, Turku

Opi tienaamaan rahaa omilla nettisivuilla tai blogilla

Opit luomaan itsellesi passiivisen tulonlähteen jolla voit tienata satoja tai tuhansia euroja joka kuukausi. Opetan sinulle kädestä pitäen tasan tarkkaan ne tekniikat ja taktiikat joita olen itse käyttänyt luodakseni tuhansia euroa kuukaudessa tuottavat passiiviset tulonlähteet.

Katso kurssin esittelyvideo (1 min 37 sek) alta

Alla olevalla videolla esittelen lyhyesti kurssin sisällön, ja sinä näet miltä luennot näyttävät.

Etkö ole vielä valmis valmennukseen? Tilaa ilmainen uutiskirje tästä.

Kuinka paljon voin tienata?

En voi luvata että jokainen osallistuja tienaa X euroa Y kuukauden kuluttua. Aivan kuten sijoitusneuvojakaan ei voi taata että osakkeet nousevat. Sen voin taata että seuraamalla ohjeitani tulet aivan varmasti tienaamaan rahaa pitkässä juoksussa.

Miten paljon tienaat ja koska saat ensimmäiset tulosi, riippuu täysin sinusta. Mitä enemmän aikaa sinulla on laittaa projektiisi, sitä enemmän ja sitä nopeammin tulet tienaamaan.

Todennäköistä on että tienaat ensimmäisen kuukauden aikana muutamia euroja, parin kuukauden päästä kymmeniä euroja ja puolen vuoden päästä jopa satoja euroja kuukaudessa.

Yllä olevalla videolla minä kerron minkälaisiin tuloihin minä olen päässyt ja missä ajassa ne ovat tulleet.

Millä tavalla tässä opitaan tienaamaan?

Netistä voi tienata rahaa monella eri tavalla. Tämä ei ole mikään miljonääriksi yhdessä yössä -juttu, vaan todistetusti toimiva keino luoda nettisivut jotka tuottavat rahaa (passiivista tuloa) pitkässä juoksussa.

1. Affiliate-markkinointi (lue lisää). Tienaat mainostamalla jonkun yrityksen/verkkokaupan tuotteita sivustollasi. Ohjaat kävijöitä sinun sivustoltasi heille ja tienaat komission (esim. 5-10 %) jokaisesta myynnistä. Sinun ei tarvitse huolehtia asiakaspalvelusta tai toimituksista, ohjaat vaan kävijöitä.

2. Google AdSense -mainokset (lue lisää). Tienaat joka kerta kun kävijä klikkaa mainosta sivustollasi. On vaikeaa päästä suuriin tuloihin ilman suurta yleisöä, mutta mielestäni tämäkin tulonlähde kannattaa hyödyntää.

Yhdistämällä nämä kaksi keinoa, nettisivuista tulee rahasampo joka tuottaa säännöllistä tuloa sinulle. Valmennuksessa näytän askel askeleelta miten se tehdään.

Mitä kaikkea tulen oppimaan?

Kun liityt jäseneksi, pääset heti käsiksi opetusmateriaaliin jossa näytän askel askeleelta miten asiat tehdään. Materiaali on jaettu suuriin kokonaisuuksiin, joista jokainen sisältää useita luentoja. Yksi luento koostuu lyhyestä videosta (max 10 minuuttia), PDF-esityksestä ja tekstistä.

  • Opit keksimään sivustollesi tuottavan aiheen. Näytän sinulle miten tutkit mikä ihmisiä kiinnostaa ja miten keksit itsellesi tuottoisan Nichen jonka ympärille rakennat sivustosi.
  • Tekniset asiat askel askeleelta. Autan sinua kaikessa teknisessä, eli domain nimen valinnassa, webhotellin rekisteröinnissä ja nettisivujen luomisessa. Et tarvitse lainkaan aikaisempaa kokemusta!
  • Opit ohjaamaan liikennettä sivustollesi. Opetan sinulle ne keinot joita minä käytän ohjatakseni satojatuhansia kävijöitä sekä omille että asiakkaideni sivustoille.
  • Opit todistetusti toimivan prosessin luoda itsellesi nettisivut jotka tuottavat rahaa. Voit monistaa tämän prosessin niin monta kertaa kuin haluat ja luoda itsellesi vaikka 50 erilaista sivustoa – joista jokainen tuottaa sinulle rahaa!

Kurssi on auki kokoajan, eli voit liittyä koska tahansa ja käydä materiaalin läpi omassa tahdissa. Suosittelen allokoimaan noin 1-3 tuntia viikossa opiskelua ja tekemistä varten, esim. 1 tunti illassa 3 kertaa viikossa!

Valmennuksen sisältö – 4 kokonaisuutta täynnä asiaa!

Kurssi on jaettu suurempiin kokonaisuuksiin, joista jokainen sisältää useamman max 10 minuuttia kestävän luennon.

1. Keksi aihe nettisivujasi varten. Aiheen keksiminen tai valinta tuntuu estävän monia aloittamasta projektiaan. Tässä osiossa näytän konkreettisesti miten keksit hyvän aiheen nettisivujasi varten. Hyvässä aiheessa yhdistyy oma kiinnostus, kysyntä sekä mahdollisuus tienata rahaa.

2. Luo nettisivut ilman koodaustaitoja. Kun olet keksinyt sopivan aiheen, siirrytään ns. tekniseen osuuteen jossa näytän miten rekisteröit itsellesi verkkotunnuksen (www.sinunosoite.fi), valitset webhotellin ja asennat WordPress-järjestelmän (jolla sivustosi rakennetaan).

3. Aloita rahan tienaaminen sivustosi kautta. Seuraavaksi käydään tarkemmin läpi 2 tärkeintä keinoa tienata rahaa nettisivuilla: affiliatemarkkinointi ja mainokset. Kerron lisää molemmista ja näytän konkreettisesti miten pääset käyntiin ja tienaat ensimmäiset eurosi.

4. Ohjaa liikennettä sivustollesi. Kun aihe on selvä, sivustosi on pystyssä ja mainokset ovat paikoillaan, on aika alkaa houkutella kävijöitä sivustollesi jotta tienaat enemmän. Käymme läpi internetmarkkoinnin alkeet ja annan ohjeita joilla saat sivustosi löytymään Googlesta.

Käyn jokaisen asian konkreettisesti läpi käyttämällä esimerkkejä. Lisäksi, minä luon itselleni uuden sivuston valmennuksessa, joten voit tasan tarkkaan seurata miten minä teen asiat.

Kenelle tämä kurssi on suunnattu?

Sinulle, joka haluat tehdä töitä mistä vaan ja tienata passiivista tuloa, mutta et tiedä miten/mistä aloittaa.

Sinulle, joka jo kirjoitat blogia tai omistat nettisivut, mutta kaipaat apua ja haluat tienata enemmän.

Osallistumista varten ei vaadita mitään aikaisempaa kokemusta aiheesta. Sinun ei tarvitse tietää mitään internetmarkkinoinnista, koodaamisesta, mainonnasta tai omistaa nettisivuja/blogia vielä. Opit kaiken valmennuksessa.

Sinä tarvitset: tietokoneen, nettiyhteyden ja sähköpostiosoitteen. Riittää että osaat kirjoittaa suomen kieltä, käyttää sähköpostia ja selata nettiä (etsiä tietoa Googlesta). Aikaisempi kokemus bloggaamisesta tai nettisivujen ylläpidosta ei tietenkään ole haitaksi.

Eikä siinä vielä kaikki…

Olen aina täällä auttamassa ja sparraamassa jos tarvitset apua jonkin asian kanssa. Lisäksi, tulen jatkuvasti päivittämään luentomateriaaleja, jotta ne ovat varmasti ajan tasalla.

sampsa@rahaanetista.fi || Facebook Messenger || Facebook-sivut

Pyrin aina vastaamaan viesteihin 24 tunnin kuluessa.

Valmennuksen vetäjä – Sampsa Vainio

Moi, mun nimi on Sampsa! Omistan noin 20 sivustoa joiden kautta tienaan passiivista tuloa joka kuukausi ilman että nostan sormeakaan. Älä käsitä väärin, olen toki uhrannut omaa aikaani sivustojeni eteen jotta pääsin tähän tilanteeseen. Nyt voin kuitenkin nauttia säännöllisestä tulovirrasta.

Ei, tämä ei ole mitään rakettitiedettä.

Aloitin itse ensimmäisen sivustoni vuonna 2014 ilman koodaustaitoja tai ymmärrystä markkinoinnista. Opiskelin lukemalla blogeja ja katsomalla videoita netistä ja nyt olen tilanteessa jossa heinäkuussa 2017 tienasin 4416,10 euroa täysin passiivista tuloa sivustojeni kautta.

Esimerkkejä minun sivustoista:

Sinulla on mahdollisuus tehdä sama minkä minä tein, mutta sinun ei tarvitse miettiä mitään. Minä olen jo tutkinut ja todistanut että se on mahdollista, sinun tarvitsee vain seurata minun jalanjälkiä.

Etkö ole vielä valmis valmennukseen? Tilaa ilmainen uutiskirje tästä.

Kurssi laskutetaan heti ja on sen jälkeen aina saatavilla.