Kurssin vetäjä

Moi, mä oon Sampsa!

Yrittäjä Helsingistä

Olen ammatiltani yrittäjä ja työkseni autan yrityksiä tekemään parempaa tulosta netissä. Käytännössä rakennan nettisivuja, hankin niille liikennettä ja varmistan että kauppaakin tulee. Viimeisen 7 vuoden aikana olen auttanut yli 100 yritystä tehostamaan digimarkkinointiaan.

Tarjoan asiakkailleni mm.

  • verkkosivujen kehitystä ja ylläpitoa,
  • hakukoneoptimointia (SEO),
  • hakukonemarkkinointia (Google AdWords),
  • konversio-optimointia, ja
  • digitaalisen markkinoinnin koulutusta.

Lue referenssejä täältä.

Voit tutustua minuun tarkemmin kotisivuillani.

Konsultoinnin lisäksi tienaan rahaa netistä pyörittämällä erilaisia sivustoja. Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri, mutta en oppinut näitä asioita koulussa. Aloitin yhdellä sivustolla syksyllä 2014 ja nyt ylläpidän noin 20 sivustoa.

Show me the money!

Tutkimalla, testaamalla ja opiskelemalla, olen onnistunut luomaan itselleni useita passiivisia tulonlähteitä, jotka tuottavat minulle yli 2000 euroa joka kuukausi – ilman että nostan sormeakaan.

Nyt sinulla on mahdollisuus seurata minun jalanjälkiä. Liittymällä jäseneksi saat pääsyn tasan tarkkaan samoihin keinoihin joita minä olen käyttänyt hankkiakseni lisätuloja netistä. Sen lisäksi että jaan kaiken tietoni sinulle, pidän sinua kädestä kiinni koko matkan ajan ja varmistan että onnistut projektissasi.

Haluatko kysyä jotain?

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja kerron lisää verkkokurssista! Ota minuun yhteyttä sähköpostilla sampsa@rahaanetista.fi.