Valmennuksen vetäjä

Valmennuksen vetäjä

Moi, mä olen Sampsa!

Olen ammatiltani yrittäjä ja työkseni autan yrityksiä tekemään parempaa tulosta netissä. Käytännössä rakennan nettisivuja, hankin niille liikennettä ja varmistan että kauppaakin tulee. Viimeisen 3 vuoden aikana olen auttanut yli 60 yritystä tehostamaan digimarkkinointiaan.

Voit tutustua minuun tarkemmin kotisivuillani.

Konsultoinnin lisäksi tienaan rahaa netistä pyörittämällä erilaisia sivustoja. Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri, mutta en oppinut näitä asioita koulussa. Aloitin yhdellä sivustolla syksyllä vuonna 2014 ja nyt niitä noin 20 kpl.

Show me the money!

Tutkimalla, testaamalla ja opiskelemalla alaa, olen onnistunut luomaan itselleni useita passiivisia tulonlähteitä, jotka tuottavat minulle yli 1000 euroa joka kuukausi – ilman että nostan sormeakaan.

Nyt sinulla on mahdollisuus seurata minun jalanjälkiä. Liittymällä jäseneksi saat pääsyn tasan tarkkaan samoihin keinoihin joita minä olen käyttänyt hankkiakseni lisätuloja netistä. Sen lisäksi että jaan kaiken tietoni sinulle, pidän sinua kädestä kiinni koko matkan ajan ja varmistan että onnistut projektissasi.

Haluatko kysyä jotain?

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja kerron lisää tästä sivustosta! Ota minuun yhteyttä sähköpostilla sampsa@rahaanetista.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake tällä sivulla.

Sinäkin voisit tienata rahaa mainoksilla. Haluatko oppia miten? Liity valmennukseen.