Rahaa netistä verkkokurssi

(5 tuotearviota)

199,00 

Opi tienaamaan rahaa netistä; tee töitä mistä vaan ja ansaitse rahaa omien nettisivujen tai blogin avulla!

Haluaisitko tienata säännöllistä lisätuloa omalla blogilla tai nettisivuilla?

Osallistumalla kurssille opit luomaan itsellesi passiivisen tulonlähteen jolla voit tienata satoja tai tuhansia euroja joka kuukausi. Opetan sinulle kädestä pitäen tasan tarkkaan ne tekniikat ja taktiikat joita olen itse käyttänyt luodakseni yli 2000 euroa kuukaudessa tuottavat nettisivut.

Kokeile kurssia ilmaiseksi

Syötä sähköpostisi alle, lähetän sinulle 4 luentoa ilmaiseksi!

Ilmainen kokeilu ei sido sinua mihinkään. Powered by ConvertKit

Kenelle tämä kurssi on suunnattu?

Sinulle, joka haluat tehdä töitä mistä vaan ja tienata passiivista tuloa, mutta et tiedä miten/mistä aloittaa.

Sinulle, joka jo kirjoitat blogia tai omistat nettisivut, mutta kaipaat apua ja haluat tienata enemmän.

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta aiheesta

Osallistumista varten ei vaadita mitään aikaisempaa kokemusta aiheesta.

Sinun ei tarvitse tietää mitään internetmarkkinoinnista, koodauksesta, mainonnasta tai omistaa nettisivuja tai ylläpitää blogia osallistuaksesi – opit kaiken askel askeleelta kurssin aikana.

Tutustu oppilaiden tekemiin sivustoihin, esim. https://kesamokille.fi/ ja https://hyvanolonruokaa.fi/

Mitä tulet oppimaan?

Sisältö on jaettu muutamaan suurempaan kokonaisuuteen, jotka ovat suunniteltu antamaan sinulle kaiken mitä tarvitset luodaksesi nettisivut jotka tuottavat rahaa.

 • Opit miksi passiivinen tulo on hyvä asia. Ymmärrä mitä passiivinen tulo on, miten tulonlähde luodaan ja miten tuloja voi nostaa.
 • Tekniset asiat askel askeleelta. Autan sinua kaikessa teknisessä, eli domain nimen valinnassa, webhotellin rekisteröinnissä ja nettisivujen luomisessa. Et tarvitse lainkaan aikaisempaa kokemusta!
 • Opit ohjaamaan liikennettä sivustollesi. Opetan sinulle ne keinot joita minä käytän ohjatakseni satojatuhansia kävijöitä sekä omille että asiakkaideni sivustoille.
 • Opit todistetusti toimivan prosessin luoda itsellesi nettisivut jotka tuottavat rahaa. Voit monistaa tämän prosessin niin monta kertaa kuin haluat ja luoda itsellesi vaikka 50 erilaista sivustoa – joista jokainen tuottaa sinulle rahaa!

Opetuksen rakenne

Kurssi on jaettu eri kokonaisuuksiin, joissa käsitellään eri asioita.

 • Valmennuksen ja vetäjän esittely,
 • Domainnimen ja webhotellin valinta,
 • WordPress-nettisivujen tekeminen itse,
 • Liikenteen ohjaaminen sivustolle/blogiin,
 • Erilaisia tapoja tienata rahaa nettisivujen kautta.

Jokainen kokonaisuus koostuu useammasta luennosta, jossa käydään tärkeimmät asiat läpi tiivistettynä lyhyelle videolle. Materiaali on hyvin konkreettista – näytän kädestä pitäen miten asiat tehdään.

Muutama tunti viikossa riittää

Voit tutustua opetusmateriaaliin omassa tahdissa, vapaasti hypätä osioiden yli ja palata takaisin aina kun tarvitset apua jonkin asian kanssa. Suosittelen varaamaan noin 1-3 tuntia viikossa opettelua ja tekemistä varten (riippuen siitä kuinka nopeasti haluat nähdä tuloksia).

Sparrausta

Opetusmateriaalin lisäksi saat henkilökohtaista sparrausta minulta jos tarvitset apua johonkin tiettyyn asiaan. Pidän muiden auttamisesta ja haluan että kaikki valmennukseen osallistuvat onnistuvat projektissaan.

Voit esittää kysymyksiä materiaaliin tutustumisen yhteydessä tai koska tahansa lähettää minulle sähköpostia (sampsa@rahaanetista.fi) – vastaan 99 % viesteistä 24 tunnin sisällä.

Aloita jo tänään – liity mukaan heti!

Tulet oppimaan kaiken, alusta alkaen, mitä vaaditaan luodakseen itselleen nettisivut jotka tuottavat passiivista tuloa. Ja mikä parasta, kun olet kerran omaksunut sisällön, voit hyödyntää sitä usean eri sivuston luomiseen!

Vielä kerran, sinä opit muun muassa:

 • keksimään hyvän (eli tuottavan) idean nettisivuillesi,
 • valitsemaan sekä domainosoitteen että webhotellin,
 • luomaan nettisivut täysin tyhjästä (ilman sekuntiakaan koodausta),
 • ohjaamaan liikennettä sivustollesi internetmarkkinoinnin avulla,
 • tienaamaan rahaa nettisivujesi kautta.

Et tarvitse mitään taitoja tai omia nettisivuja ennen liittymistä – opit kaiken tarvitsemasi valmennuksessa.

Kokeile kurssia ilmaiseksi

Syötä sähköpostisi alle, lähetän sinulle 4 luentoa ilmaiseksi!

Ilmainen kokeilu ei sido sinua mihinkään. Powered by ConvertKit

5 arviota tuotteelle Rahaa netistä verkkokurssi

 1. sami.saapunki

  Loistava kurssi, joka antoi konkreettiset askeleet nettisivujen rakentamiseen. Sopii mainiosti aloittelijalle ja miksei myös jo vähän kokeneemmalle tekijälle. Ilman kurssia hommassa olisi palanut valtava määrä omaa aikaa ja hermoja.

  Sami Saapunki
  https://hyvanolonruokaa.fi

 2. jaakko.mannisto

  Olen ollut jäsenenä nyt muutaman viikon ajan ja olen ollut tyytyväinen oppimaani! Kurssi on käytännönläheinen sekä luennot ovat sopivan mittaisia – mutta niihin on pakattu paljon tietoa! Voin suosittella Sampsan oppeja kaikille ketkä ovat kiinnostuneita tekemään bisnestä omilla kotisivuilla tai blogilla!

 3. timo.vaistila1

  Rahaa netistä on mainio aloituspakkaus verkkosivujen tai blogin rakentamisesta ansainta tarkoitukseen. Sampsa on ammattilainen, jolla on runsaasti osaamista verkon ansainta mahdollisuuuksista. Suosittelen vahvasti kurssia asiasta kiinnostuneille.

 4. Satu Närhi

  Loistava kurssi millä pääsee hyvin alkuun niin verkkosivujen rakentamisessa kuin kumppanuusmarkkinoinnin suhteen. Suosittelen myös Sampsan muita kursseja!

 5. sanna.seppala

  Kiitoksia, erinomainen kurssi. Erittäin selkeät kuvalliset ”paina tästä”-tyyppiset ohjeet, joiden avulla näillä heikommillakin taidoilla osaa tehdä perässä. Erityisen mielenkiintoisia olivat osiot, joissa opetettiin omien kotisivujen hakukone optimointia, sekä googlen työkalujen käyttämistä sivuston luomisessa. Suuret kiitokset, koin saaneeni enemmän kuin hyvän vastineen rahoilleni. Suosittelen ehdottomasti.

  Olin myös erittäin positiivisesti yllättynyt nopeasta sähköpostiin vastaamisesta lisäkysymysten suhteen. Kiitokset myös vielä siitä.

Lisää arvio